Lindi më 1893, në fshatin Pojan të Korçës. Më 2 tetor 1945, me vendim nr. 7, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi «kriminel lufte dhe armik të popullit», dhe e dënoi me vdekje dhe konfiskim të pasurisë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 338
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.