Lindi më 1893, në fshatin Pojan të Korçës. Më 2 tetor 1945, me vendimin nr. 7, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi “kriminel lufte” dhe “armik të popullit” dhe e dënoi me vdekje dhe konfiskim të pasurisë.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 81/1, fl. 43-44.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 81/1, fl. 43-44
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.