U Gjykua në nëntor 1946 dhe u dënua me vdekje, pushkatim.

Source: Aqsh, Fondi 14, Dosja 51, fl.7 dhe Lista e Minsitrisë së Drejtësisë për dëmshpërblimet e ish-të përndjekurve botuar në media 26 nëntor 2008
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.

News

blank

Reiz Malile: Kërkoj dënimin me vdekje të Kalem Plashniku, Abaz Korçari , Aziz Qame

Ky dokument dëshmon një zell të paprecedentë kriminal nga një funksionar partiak i regjimit komunsit, Lexo më shumë