Lindi më 1926, me vendbanim në Zall-kali, Peshkopi. Shtresa e varfër. Arrestohet më 2 qershor 1948 duke u dënuar me 7 vjet. Akuzohet se ka strehuar dhe furnizuar kriminelë të arratisur

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.