U arrestua dhe u dënua me 20 vjet burg për "agjitacion e propagandë".  E dënojnë në kampet e punës, si fillim në Tërbuf, në Zadrimë, në Laç, te Sanatoriumi në Tiranë, pallatet Shallvare, në Bubullimë, Lushnjë dhe në Rubik tek uzina e bakrit. Lirohet nga burgu në 8 maj të 1965.
Source: Nga familja
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.