Lindi më 1895, në fshatin Kryevidh të Kavajës. U arrestua më 12 tetor 1947 dhe, me vendim nr. 708, datë 24 dhjetor 1947, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor se ka «strehuar e furnizuar kriminelët e luftës të arratisur, Qerim Dushkun etj.», dhe e dënoi me 5 vjet privim lirie.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017),311
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.