Datëlindja: 1932. Vendbanimi: Dragobi, Tropojë. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: 27 korrik 1949. Dënuar: 12 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: së bashku me motrën dhe vëllanë ka tentuar të arratisen në Jugosllavi

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.