I dënuar politik, vuante dënimin në kampin e Qafë Barit. Ka marrë pjesë edhe në revoltën e Qafë-Barit. Pas saj u dënua me 18 vjet burg .

Source: https://en.kujto.al/revolta-e-qafe-barit-lufta-midis-6-policeve-dhe-24-te-burgosurve/
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.