Lindi më 1941 në Çamëri. Më 22 dhjetor 1987, me vendim nr 248, Gjykata e Elbasanit e dënoi për “agjitacion dhe propagandë kundër shtetit” me 3 vjet burg. Më 26 qershor 1990, është dënuar me 5 muaj burg.

AISKK, Fondi 1, Viti 2013, Dosje 5/1, faqe 2863-2864.

Source: AISKK, Fondi 1, Viti 2013, Dosje 5/1, faqe 2863-2864.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.