Lindi në 1891, në Gramsh. Më 13 shkurt 1993, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me burg, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vrasjes pa gjyq, për motive politike, në dhjetor 1943, në Gramsh.

Source: F. 1, V. 2014, D. 24, Fl. 9-10
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.