Lindi në vitin 1931, në Pukë. Më 27 tetor 1967, me vendimin nr. 67, Gjykata e Shkodrës e deklaroi fajtor për “agjitacion e propagandë” dhe e dënoi me 10 vjet burg, humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë dhe heqjen e dekoratës së 10-vjetorit të ushtrisë.

 

 

Source: Fondi 1, viti 2014, dosja 15, fl. 242-243.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.