Lindi në vititn 1887, në Orosh të Mirditës. Me vendim nr. 192, datë 1 gusht 1945, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor në bazë të nenit 12, 13, 15, 18, të ligjit nr. 41, datë 14 janar 1945, dhe e dënoi me 3 vjet burg me punë të rëndë dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 140
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.