Me dt. 30 korrik 1971, dhe trupi gjykues e dënoi Bardhok Marku me 18 vjet burg.

Source: https://en.kujto.al/historia-e-dom-shtejfnit-e-pushkatuan-sepse-pagezoi-te-sapolindurin/
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.