Lindi më 1925, në Lazarat, Gjirokastër. Më 27 nëntor 1950, me vendim nr. 302, Gjykata e Lartë Ushtarake, e dënoi për “pjesëmarrje në grup kundër pushtetit popullor“, me 15 vjet burg, punë të detyruar dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet.

 

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 7, FL. 122-123
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.