Lindi më 1922, në Qafëzez të Kolonjës. Më 13 tetor 1945, me vendim nr. 8, Gjykata Ushtarake e Kolonjës e deklaroi "armik të popullit dhe kriminel lufte" dhe e dënoi me vdekje dhe konfiskim të pasurisë. Me dekret, dënimi iu zbrit në 15 vjet burg.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 111
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.