Lindi në Tiranë, në vitin 1943. U arrestua në vitin 1980 dhe u dënua me 4 vjet burg për «agjitacion e propagandë». U lirua më 1982.

Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.