Lindi më 1902, në Mosllavicë. Më 27 tetor 1945, me vendimin nr. 8, Gjykata Ushtarake e Korçës e dënoi si “kriminel lufte” dhe “armik i popullit” me vdekje dhe konfiskim pasurie.

AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 26, fl. 93-94.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 26, fl. 93-94
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.