Lindi më 1924, me vendbanim në Tiranë. Shtresa e varfër. Arrestohet më 25 gusht 1949 duke u dënuar me 5 vite burg. Akuzohet se ka propaganduar kundër pushtetit dhe ka tentuar të arratiset.

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.