Lindi më 1921, në Krujë. Më 14 korrik 1953, me vendim nr. 44, Gjykata e Lartë Kol. Ushtarak e dënoi "për strehim dhe furnizim kriminelësh", me 15 vjet burg.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 240
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.