Lindi më 1933, në Dukat, Vlorë. Më 18 mars 1957, me vendim nr. 46, Gjykata e Lartë, Kolegji Ushtarak e deklaroi fajtor për "krimin e tradhtisë ndaj atdheut në formën e arratisjes" dhe e dënoi me 20 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 116
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.