Kryente dënimin me punë të detyruar në kampin e Vlashukut. Ishte dënuar me 15 vjet burg sepse kishte strehuar vëllanë, diversant. U sëmur dhe ndërroi jetë për mungesë ilaçesh në kampin e burgut. Operativi i kampit nuk shfaqi asnjë ndjenjë mëshire për Bejon, edhe pse u detyrohej të burgosurve për disa penicilina që i kishin shëruar të birin.

Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.