Lindi më 1928, në Shkodër. Më 18 janar 1947, me vendim nr. 25, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor "për krimin e strehimit dhe furnizimit të kriminelëve të lufës" dhe e dënoi me 30 vjet burg dhe heqjen e të drejtave elektorale për aq kohë. Më 1949, dënimi iu zbrit në 10 vjet.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 198
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.