Lindi më 4 tetor të vitit 1939, në fshatin Radat të Ersekës. Më 14 shkurt 1961, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi me 15 vjet heqje lirie, humbjen e së drejtës elektorale për 3 vjet kohë dhe konfiskimin e pasurisë për "agjitacion e propagandë" dhe "tradhëti ndaj atdheut". U lirua me kusht, më 19 gusht të vitit 1971.

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 227.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.