Lindi në Shkodër, në vitin 1922. Me vendim nr. 197, datë 15 qershor 1947, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "pjesëmarrje aktive në organizatën tradhëtare të Ballit Kombëtar", dhe e dënoi me 20 vjet privim lirie, humbjen e të drejtës qytetare-politike për 5 vjet kohë dhe konfiskimin e pasurisë së tundshme e të patundshme. Më 1949, dënimi iu zbrit në 15 vjet heqje lirie.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 72
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.