Lindi në vitin 1927 në Shkodër. Mbaroi studimet për inxhinieri nafte dhe punoi në disa zona naftëmbajtëse në vend. U arrestua më datën 25 mars 1975. Akuzat e ngritura ishin për sabotim ekonomik në fushën e naftës, agjitacion dhe propagandë me qëllim rrëzimin e pushtetit. Me vendim të Gjykatës së Lartë me dosje nr 12, datë 16.06.1976, dënohet me 25 vjet burg.

Source: Arkivi i Gjykatës dhe i Ministrisë së Brendshme.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.