Lindi në Durrës, në vitin 1918. Pasi kreu shkollën pedagogjike në Elbasan, punoi si mësues. U akuzua si pjesëmarrës në grupin e deputetëve. Dhe më 10 tetor 1947, u dënua me vdekje, pushkatim.

Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.