Ka shërbyer si kryetar i Degës së Brendshme në Peshkopi, kur kjo ishte e ndarë nga Sigurimi i Shtetit. Mban qëndrime të drejta pa u bashkuar me politikën persekutuese të regjimit. Arrestohet dhe dënohet me burgim.

Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.