U dëbua për motive politike. Me vendim nr. 20, datë 10 shkurt 1993, komisioni i krijuar për verifikimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, vendosi t’i njohë kohën e dëbimit, bashkë me të ëmën, nga Tirana në Skrapar dhe Durrës, prej 10 majit të vitit 1957 deri më 5 qershor 1964.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 325
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.