Datëlindja: 1926. Vendbanimi: Peronali, Berat. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: dhjetor 1944. Dënuar: 20 vite. Zbritje dënimi: 15 vite. Akuza: ka qenë ballist dhe ka luftuar kundër Lëvizjes NÇL

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.