Ishte 20 vjeç kur e arrestuan. E akuzuan se kishte ndihmuar luftëtarët antikomunistë në male duke u çuar ushqime dhe barna. U tortura brutalisht për 14 muaj deri sa mori tuberkulozin. Ndërroi jetë në 1949-ën.

Source: Premtimi i përmbushur, Gjon Sinishta, Fiorentia 2016
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.