Lindi më 1922, në Brojë të Malësisë së Madhe. Më 25 shtator 1993, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi të njohë faktin e dënimit të tij për motive politike, nga 12 shkurti i vitit 1945 deri më 10 mars 1952.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 70, FL. 80-81
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.