Lindi më 1920. U dënua "për motive politike", dhe më 18 janar 1993, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së dënimit administrativ, ka vendosur njohjen e internimit nga rrethi i Vlorës në Krujë, prej datës 10 shtator 1946 deri më 10 shtator 1948.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 154
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.