Lindi në vitin 1954, në Kamenë të Tropojës. U arrestua më 11 mars 1980, dhe më 13 shtator të po atij viti, me vendim nr. 73, Gjykata e Tropojës e deklaroi fajtor "për agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 4 vjet burg.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 148
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.