Lindi më 1865, në Shipshani, Tropojë. Më 15 mars 1945, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e dënoi si «sabotator i luftës», me 6 vjet burg, konfskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme dhe heqjen e të drejtave elektorale.

Source: AISKK, F. 1, V. 2015, D. 20, FL. 110-111
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.