Lindi më 1926, në Braçan. Më 17 mars 1987, vendim nr. 22, Gjykata e Rrethit të Lushnjës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut të kryer në grup të organizuar", dhe e dënoi me vdekje. Vendimi u ekzekutua më datën 9 prill 1987.

Source: F. 1, V. 2014, D. 14, f. 14-15
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.