Lindi më 1907, me vendbanim në Kukës. Shtresa e mesme. Arrestohet më 16 maj 1945 duke u dënuar me 15 vjet. Dënimi iu zbrit me 7 vjet. Akuzohet se ka qenë bashkëpunëtor i okupatorit dhe ka pasur gradën nëntoger

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.