Lindi më 17 mars të vitit 1954, në fshatin Lazarat të Gjirokastrës. Më 11 prill 1980, Kolegji Ushtarak i Gjirokastrës e dënoi me 10 vjet heqje lirie dhe humbjen e së drejtës elektorale për 5 vjet kohë për «tradhëti ndaj atdheut» (dënim i kombinuar). I burgosur në Qafë Bari. Mori pjesë në revoltën e këtij burgu.

 

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 262.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.