Datëlindja: 1896. Vendbanimi: Juban, Shkodër. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: 27 nëntor 1946. Dënuar: 10 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka marrë pjesë në kryengritjen e 9 shtatorit dhe qëndroi në arrati

 

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.