Lindi më 1914, në Arapaj i Sipërm, Dibër. Arrestuar më 3 korrik 1946. Më 21 gusht 1946, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e dënoi se "ka marrë pjesë në luftime kundër partizanëve së bashku me Ramadan Hoxhën", me 15 vjet burg, humbjen e të drejtave qytetare e politike baraz me kohën e ndëshkimit dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme.

 

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 12, Fl. 15-16
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.