Lindi më 1925, në Shkodër. Më 22 shkurt 1946, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e akuzoi si "pjesëmarrës në Organizatën e Bashkimit Kombëtar", për përmbysjen e pushtetit, me 15 vjet burg dhe konfiskimin e pasurisë së tundshme e të patundshme.

Source: AISKK, F. 1, V. 2014, D 7. Fl. 427-428
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.