Lindi më 1928, në Gjirokastër. Me vendim nr. 145, 11 prill 1950, Gjykata e Rrethit të Tiranës e dënoi për "tentativë arratisjeje jashtë shtetit" me 12 vjet burg, humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë dhe konfiskimin e pasurisë. U lirua më 1957.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 174
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.