Lindi më 1969, në Lubonjë të Vlorës. Familja e tij u internua dhe u dëbua që më 1945. Lindi në vendin e dëbimit dhe jetoi aty me statusin e të dëbuarit deri më 1991.

Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.