Lindi më 1928, në Shijak, Durrës. Më 4 dhjetor 1978, me vendim nr. 515, Gjykata e Tiranës e shpalli fajtor për “agjitacion e propagandë kundër shtetit socialist, përvetësim të pronës socialiste dhe shpërdorim detyre“, dhe e dënoi me 10 vjet burg. Më 27 dhjetor 1979, iu zbrit një vit nga dënimi.

 

 

Source: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.174
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.