Lindi më 1937, në Kavajë. Më 22 korrik 1960, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi për "tradhti ndaj atdheut, duke u arratisur në Greqinë monarko-fashiste", me 15 vjet burg, konfiskimin e pasurisë, pjesës së tij, dhe humbjen e të drejtave elektorale për 2 vjet.

Source: AISKK, F. 1, V. 2015, D. 22, FL. 678-679
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.