Lindi më 1962, në Bushat të Shkodrës. Në 1979, me vendim nr. 289, u deklarua fajtor për "agjitacion e propagandë kundër shtetit dhe tradhëti ndaj atdheut në formën e përgatitjes për t’u arratisur" dhe u dënua me 8 vjet burg.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 67, FL. 21-22
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.