Lindi më 1963, në Shkodër. Më 30 prill 1990, me vendim nr. 2, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor "për krimin e tentativës së arratisjes dhe agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 12 vjet burg.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 187
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.