Datëlindja: 1890. Vendbanimi: Rashë, Lezhë. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: 29 gusht 1949. Dënuar: me jetë. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka strehuar dhe ka furnizuar kriminelë të arratisur

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.