Lindi në Pukë, në vitin 1920. U arrestua më 23 gusht 1958, dhe me vendim nr. 12, datë 13 nëntor 1958, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë e deklaroi fajtor se "ka ndihmuar persona të arratisur", dhe e dënoi me 15 vjet heqje lirie. U lirua më 12 maj të vitit 1969.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 205
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.