Lindi më 1932, në Malësinë e Madhe. Më 21 tetor 1993, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi të njohë faktin e vrasjes së tij pa gjyq për motive politike, në mas 1955.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 103, fl. 5-6.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 103, fl. 5-6
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.