Lindi më 1911, në Kalicaç, Lezhë. Më 25 maj 1953, me vendim nr. 95, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut", dhe e dënoi me 14 vjet burg.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 31
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.